Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 Ianuarie

Horoscop Urania 12 Ianuarie

Horoscop Urania 12 Ianuarie

Originalitatea novatoare, dar fără ruperea brutală a tiparelor clasice, recunoscute anterior ca fiind viabile şi ingeniozitatea metodelor folosite în tot ceea ce va întreprinde, cu un plus evident la construirea imaginii sale publice, sunt atuurile cele mai importante ale acestui nativ în încercarea sa de transformarea din „şanse potenţiale de…”în succes, favorizat fiind şi de marea sa putere de muncă.

Horoscop Urania 12 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Curios şi revendicativ, nu suportaţi ideile demodate şi concepţiile învechite. Cu toate că nu vă lipseşte respectul faţă de tradiţii şi credinţe, susţineţi progresul sub toate formele sale, evoluţia pozitivă a lucrurilor şi a oamenilor, schimbările de atitudine şi de ideologie. Pentru dumneavoastră rutina este ca o apă care bălteşte şi sunteţi neîncetat în căutarea unor experienţe noi, de toate tipurile. Cheltuiţi multă energie explicând şi predând celorlalţi punctele dumneavoastră de vedere, în scopul de a-i face să ia atitudine pentru schimbarea lucrurilor. Stăpânit de nerăbdarea de a vă vedea visul realizat, uitaţi să vă acordaţi un moment de respiro şi sănătatea vă este adeseori afectată. Odihniţi-vă: calea spre paradis e lungă.

Dragoste :Analizaţi prea mult viitorul posibil al relaţiei dumneavoastră sentimentale; învăţaţi să trăiţi clipa.
Bani/muncă:Pe plan financiar navigaţi cu dezinvoltură; cunoaşteţi adresele interesante şi procedurile favorabile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI