Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 Mai

Horoscop Urania 12 Mai

Horoscop Urania 12 Mai

Excesiv de agresiv în apărarea unei cauze, a unei idei sau doar de dragul polemicii, nativul este gata oricând să se încaiere (întotdeauna în planul ideilor şi extrem de rar fizic) cu absolut toată lumea, mai ales cu cei dragi, fiind în egală măsură sclavul, dar şi stăpânul a doi „demoni”: firea sa extrem de ambiţioasă şi gelozia, sub toate formele ei, practic acestea fiind garanţia succesului său.

Horoscop Urania 12 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

în tot ce întreprindeţi, vă gândiţi întotdeauna la ceilalţi, la nevoile lor, la dorinţele şi la interesele lor. Loial în prietenie şi fidel în dragoste, posedaţi calităţi remarcabile şi nobile. Devotat şi generos, aveţi o dragoste de viaţă contagioasă. Sunteţi întotdeauna prezent pentru a-i ajuta pe ceilalţi, pentru a-i asculta şi consola. Paşnic din fire şi total dezinteresat, aveţi oroare de dispute şi de demonstraţii de recunoştinţă. în general, preferaţi să vă faceţi că nu vedeţi lucrurile ce vă displac, ca să nu riscaţi să rupeţi pacea. Sufleteşte hipersensibil şi filantrop, visaţi o lume în care toţi să fie fericiţi. Tolerant, nu judecaţi niciodată după aparenţe situaţiile sau oamenii, lăsându-i pe ceilalţi să trăiască după placul lor.

Dragoste :Visul dumneavoastră este o iubire intensă şi statornică, bazată pe încredere reciprocă şi pe complicitate.
Bani/muncă: In general, vă cheltuiţi banii pentru ceilalţi şi economisiţi restul.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI