Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 Noiembrie

Horoscop Urania 12 Noiembrie

Horoscop Urania 12 Noiembrie

Reuşita materială, adesea de opulenţă, recompensând realizările carierei sale profesionale, nu vine deloc foarte greu, dar de profitul ei îi va fi nativului mult mai dificil să se bucure, arătându-se în esenţă, deşi nu pare în realitate a fi, destul de urâcios şi morocănos din fire şi total neîncrezător în semenii săi, la modul general, şi în mod special la cei apropiaţi lui, pe care veşnic îi va suspecta de„ceva”.

Horoscop Urania 12 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Prieten adevărat, întotdeauna disponibil, sunteţi pentru mulţi oameni un fel de colac de salvare sau de pilon de care se pot agăţa pe timp de furtună. Dotat cu un simţ al sacrificiului şi abnegaţiei ieşit din comun, vă devotaţi trup şi suflet celorlalţi. Pentru că nu vreţi să nemulţumiţi pe cineva sau să creaţi probleme, vă neglijaţi total propriile nevoi, vă ascundeţi slăbiciunile şi vulnerabilităţile şi nu daţi glas emoţiilor, totul la adăpostul unui surâs. Aveţi o nevoie viscerală de a plăcea şi de a face plăcere, oricât de mult v-ar costa aceasta. întrucât sunteţi înclinat către spiritualitate, dorinţele dumneavoastră materiale sunt mai mult decât modeste şi vă integraţi cu greu în societatea noastră materialistă. Introvertit, sunteţi de multe ori pradă unei nelinişti surde.

Dragoste :Ştiţi ce doriţi, dar vă este greu să vă exprimaţi sentimentele profunde.
Bani/muncă:Ajutat de Magul Noroc, aveţi abilitatea de a vă afla în locul potrivit, la momentul potrivit.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI