Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 Octombrie

Horoscop Urania 12 Octombrie

Horoscop Urania 12 Octombrie

Adaptabil aproape oricăror împrejurări şi chiar oricărui mediu, nativul se mulţumeşte în general cu ceea ce are, concepţia sa exagerat optimistă permiţându-i să aibă o viaţă fericită, fără stârniri de niciun fel, succesele, mai mult decât posibile, neputându-se însă materializa decât prin renunţarea la un procent serios de optimism şi în urma unei implicări ceva mai serioase în viaţa publică.

Horoscop Urania 12 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Când sunteţi stăpânit de o pasiune, nimic nu mai contează, vă aruncaţi în ea orbeşte, uitând până şi respectul faţă de propriile ritmuri şi limite. înflăcărat, sunteţi fară îndoială, un partener sexual dinamic şi cu iniţiativă. Spiritualitatea ocupă un loc important în viaţa dumneavoastră de fiecare zi; din ea vă extrageţi forţa interioară, ea vă oferă răspunsuri la întrebările ce vă frământă şi o consideraţi mesagera conştiinţei dumneavoastră. întrucât iniţierea şi realizarea proiectelor vă oferă o motivaţie deosebită, vă implicaţi la maximum în această direcţie şi nu ezitaţi niciodată să scoateţi artileria grea, la nevoie. Dacă încercările nu vă determină să daţi înapoi, ştiţi totuşi când este momentul să vă retrageţi, pentru a vă odihni sau pentru a pregăti, tactic, un salt mai curajos.

Dragoste :Inţelept şi dotat cu mult simţ practic, sunteţi lucid în relaţia dumneavoastră sentimentală.
Bani/muncă:Temerar în apărarea ideilor originale, sunteţi prudent în tot ce priveşte finanţele dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI