Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

13 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 13 Ianuarie

Horoscop Urania 13 Ianuarie

Horoscop Urania 13 Ianuarie

Aptitudinile predestinate de astre acestui nativ, pentru tot ce este nou, chiar novator, invenţii şi inovaţii, dincolo de tipare şi în domenii diverse, nu neapărat însă şi toate de ordin practic, sunt valorificate absolut fericit în dese ocazii şi datorită faptului că îi sunt multiple şansele oferite în tot cursul vieţii sale de a se folosi în mod practic de ele, deşi nu este nicidecum un obsedat al câştigului cu orice preţ.

Horoscop Urania 13 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Susţineţi că două minţi fac mai mult decât una, că e mai bine să verificăm de două ori înainte de a acţiona, că o a doua opinie este de folos, că este important să analizăm o problemă sub toate aspectele înainte de a lua o decizie. Această mentalitate vă face să înaintaţi cu paşi de melc; în felul acesta irosiţi timp şi energie. Dacă prudenţa este uneori necesară, aceasta nu înseamnă că trebuie să despărţim întotdeauna firul în patru! Sunteţi sigur de dumneavoastră înşivă şi de faptul că judecaţi bine; astfel, ceilalţi au foarte puţine şanse să vă convingă de valabilitatea punctului lor de vedere. De altfel, cum încrederea de sine prevalează, ea nu mai lasă decât puţin spaţiu opiniilor din afară. Totuşi, numai ascultând diferite puncte de vedere şi argumente ne putem face o idee justă.

Dragoste :Independent şi individualist, vă place să aveţi un control total în relaţiile dumneavoastră sentimentale.
Bani/muncă:Ambiţios, organizat şi dotat cu un marcat simţ al afacerilor, puteţi face proiecte mari… cu condiţia să le puneţi în practică!

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI