Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

13 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 13 Iunie

Horoscop Urania 13 Iunie

Horoscop Urania 13 Iunie

Nativ a cărui nepăsare pentru tot şi toate, inclusiv pentru ziua de mâine, este atât de aproape de indolenţă, încât are şanse egale să sfârşească bolnav şi sărac într-un pat de spital şi să îşi rateze viaţa de familie, începută promiţător, ori să aibă parte de o bătrâneţe senină; din punct de vedere profesional şi ca poziţie cucerită pe scara socială, riscurile de ratare sunt mult mai mici, dar„se poate” şi asta.

Horoscop Urania 13 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sănătatea dumneavoastră ar putea fi mai bună, toate eforturile pe care le faceţi în acest sens nu vi se par recompensate la justa lor valoare. Poate că trebuie, pur şi simplu, să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt. Aveţi numeroase talente, în domenii ce implică cifrele, organizarea sau învăţământul şi trebuie să profitaţi de ocaziile favorabile şi de uşile pe care acestea vă permit să le deschideţi. Prin alegerea activităţilor ce vă respectă ritmul, personalitatea, caracterul şi idealurile, veţi evolua în linişte, protejat de stres şi de angoase, cei doi inamici pe care trebuie să-i evitaţi. Sunteţi născut sub semnul unei stele norocoase şi conştientizaţi din ce în ce mai mult faptul că nu aveţi nevoie de nimeni pentru a vă înţelege valoarea. Reuşiţi să vă realizaţi sub toate aspectele.

Dragoste :Aveţi nevoie de un partener cu care să puteţi forma o echipă solidă.
Bani/muncă:Concentraţi-vă energia asupra realizării obiectivelor dumneavoastră şi nu asupra adversităţii.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI