Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

13 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 13 Noiembrie

Horoscop Urania 13 Noiembrie

Horoscop Urania 13 Noiembrie

Firea pe cât de deschisă pe atât de decisă, ce-i drept cam lipsită de scrupule, prezenţa de spirit, dovedită în momentele delicate, şi încăpăţânarea-i de-a dreptul încrâncenată, dar plină de realism, îi asigură nativului o viaţă plină de satisfacţii, exotică şi periculoasă, cu călătorii îndepărtate şi expediţii aventuroase, dacă nu neapărat geografice, sigur intelectuale, viaţa privată arătându-se şi ea destul de spectaculoasă.

Horoscop Urania 13 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Inclinat să păstraţi secretul asupra vieţii dumneavoastră personale, aparent înfăşurat într-o cuirasă groasă, este destul de greu să pătrundă cineva în adâncul gândurilor dumneavoastră sau să afle ce simţiţi. Imperturbabil, vă urmaţi calea hotărât şi voluntar şi niciodată, sau aproape niciodată, nu cereţi ajutor celor din jur. Independent, individualist şi inflexibil, sunteţi singurul stăpân la bordul vieţii dumneavoastră şi nu acceptaţi nici o tentativă de dominaţie sau de ingerinţă în ceea ce faceţi. Orice s-ar întâmpla, n-ar trebui să se creadă că sunteţi lipsit de sensibilitate. Dimpotrivă, în ciuda măştii dumneavoastră de indiferenţă şi de răceală, sunteţi receptiv şi plin de compasiune faţă de necazurile altora; vă războiţi mai curând cu sentimentele personale, în faţa cărora ridicaţi bariere de netrecut.

Dragoste :Sunteţi atras de parteneri care vă cer mai mult decât oferă.
Bani/muncă:Sunteţi foarte eficient în speculaţiile cu banii altora; cu ai dumneavoastră însă, lucrurile se petrec cu totul altfel.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI