Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

13 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 13 Octombrie

Horoscop Urania 13 Octombrie

Horoscop Urania 13 Octombrie

Nativ dotat cu certe calităţi de conducător (uneori cu talent de creator), cu un caracter foarte autoritar, chiar nesuferit şi coleric, dacă se întâmplă să fie cumva contrazis, cu toate multiplele neplăceri de care va avea parte aproape toată viaţa, va reuşi în carieră cam tot ceea ce îşi doreşte să facă, dar nu şi în viaţa de familie, situaţie care nu îl nemulţumeşte defel, acestea fiindu-i şi priorităţile.

Horoscop Urania 13 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dacă aţi avea mai multă libertate, aţi lucra mai puţin; dacă aţi avea mai mulţi bani, aţi salva lumea! Acestea sunt afirmaţiile dumneavoastră şi, în ciuda aparenţelor, nu doriţi o revoluţie, ci mai curând să schimbaţi lumea în bine. Deşi sunteţi matur, nu aveţi nici un chef să vă decideţi repede pentru o situaţie stabilă, preferând să urmăriţi curcubee şi fluturi, să vă construiţi în copaci o colibă în care să vă puteţi refugia uneori, să vă aventuraţi în căutare de noi experienţe şi cunoştinţe, să visaţi la dragoste şi la idealuri. învăţaţi repede şi sunteţi un orator remarcabil; totuşi, cum nu rămâneţi niciodată destul de mult timp în acelaşi loc, interesul fiindu-vă rapid atras în altă parte, este greu să vi se descopere întregul potenţial.

Dragoste :Cu o tendinţă spre egoism sentimental, sunteţi în căutarea partenerului care vă va satisface toate dorinţele.
Bani/muncă:In lumea dumneavoastră dominată de fantezie şi de idealuri nu este loc pentru rutină şi pentru tabla înmulţirii.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI