Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

14 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 14 Aprilie

Horoscop Urania 14 Aprilie

Horoscop Urania 14 Aprilie

Deşi extrem de mândru şi orgolios în forul său interior, nativul nu ezită nici măcar o singură clipă în a-şi folosi toate calităţile naturale şi dobândite pentru a reuşi în viaţă şi, datorită partenerului său de viaţă, de cele mai multe ori aflat în afara familiei, „instituţie” {cea a căsătoriei) de care nu este extrem de interesat, dar pe care nici nu o ocoleşte, dacă acesta e preţul plătit drumului său spre succesul notabil.

Horoscop Urania 14 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

„A trăi fară griji şi a-i lăsa pe ceilalţi să trăiască în pace” este deviza dumneavoastră. Sunteţi foarte conştient de faptul că nu avem decât o viaţă şi înţelegeţi să profitaţi din plin, cu lăcomie chiar, de toate plăcerile, mici şi mari pe care aceasta vi le oferă. Sunteţi oarecum reticent faţă de persoanele care se complac în a purta pe umeri povara problemelor lumii. Desigur, sunteţi întotdeauna gata să îi ajutaţi pe cei aflaţi în dificultate, din punct de vedere fizic sau moral, dar nu acceptaţi în nici un caz compătimirea. Comunicativ din fire, nu vă este greu să stabiliţi relaţii sentimentale, sociale sau profesionale. Conciliant şi indulgent, vă place să trăiţi şi să evoluaţi în pace, armonie şi echilibru, iar visul dumneavoastră este o societate în care jocurile şi activităţile recreative ar ocupa locul central.

Dragoste :Petrecăreţ, aveţi succes în dragoste, dar nestatornicia vă prejudiciază relaţiile.
Bani/muncă:Conciliant, dar încrezător în calităţile dumneavoastră, vă place să încălcaţi ordinea stabilită.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI