Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

14 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 14 August

Horoscop Urania 14 August

Horoscop Urania 14 August

Plin de bune intenţii şi entuziast mai tot timpul, fiind, din păcate pentru el, şi cam prea uşor de entuziasmat, nu are nicidecum harul de a-i face şi pe alţii să îi fie alături în realizarea proiectelor sale, situaţia sa materială şi poziţia socială rămânând îndeobşte modeste, foarte puţin pentru un nativ altfel dotat mai multor profesii, de la cele prozaice la cele „eterice” (dar mai mult înclinat către artă).

Horoscop Urania 14 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Deoarece priviţi viaţa cu ochi de copil, puteţi să vă minunaţi de orice fleac, să apreciaţi momentele fericite şi să vă bucuraţi de tot ce e frumos şi bun pe lume. Ştiţi că sunteţi unic, că viaţa este preţioasă şi că destinul este dinainte trasat, dar aveţi şi dumneavoastră dreptul la anumite opţiuni. Realist, prudent, calm, stăpân pe emoţiile dumneavoastră, aveţi numeroase talente şi o personalitate ieşită din comun, pe care unii o invidiază. Generos şi gata de a vă implica, încercaţi să vă faceţi plăcut celorlalţi, dar, mai ales, să vă ajutaţi aproapele. A-i ajuta pe ceilalţi, a-i proteja şi a le pleda cauzele vă dă o mare satisfacţie. Vă simţiţi motivat prin eforturile şi acţiunile dumneavoastră.

Dragoste :Avid de iubire şi de afecţiune, dar suspicios, vă trebuie mult timp pentru a vă angaja într-o relaţie de durată.
Bani/muncă:Aveţi încredere în steaua dumneavoastră bună; faptele şi succesele vă dau dreptate.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI