Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

14 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 14 Ianuarie

Horoscop Urania 14 Ianuarie

Horoscop Urania 14 Ianuarie

(şi) Acest nativ (asemenea celui născut cu o zi înainte), având toate calităţile acestuia, este un predestinat al noului, novatorului, invenţiilor şi inovaţiilor, pasiunea sa îndreptându-se însă mai mult spre artă sau ştiinţele speculative, care îi vor asigura câteva importante succese, dar ocaziile i se vor ivi ceva mai rar şi nu va reuşi să se remarce cu adevărat decât dacă va persevera.

Horoscop Urania 14 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sincer, integru şi cu vederi foarte largi, reuşiţi să distingeţi laturile pozitive ale oamenilor şi situaţiilor. Nu acordaţi atenţie lucrurilor care nu merg sau persoanelor negativiste, fataliste sau de rea-credinţă. Preferaţi să vă continuaţi drumul şi să vă îndreptaţi spre ceea ce este pozitiv. Tactul şi diplomaţia de care daţi dovadă vă fac o persoană căutată. Citiţi în ceilalţi ca într-o carte deschisă şi, în felul acesta, le puteţi atinge cu uşurinţă coarda sensibilă. Această clarviziune şi justeţea opiniilor dumneavoastră constituie baza bunei reputaţii de care vă bucuraţi. Oamenii vin în mod firesc la dumneavoastră ca să rezolve o problemă, să ceară o părere, să regleze un litigiu sau să vă facă confidenţe. Există pericolul de a vă implica prea mult, uitând de ale dumneavoastră; amintiţi-vă zicala „Milă mi-e de tine, dar de mine mi se rupe inima.

Dragoste :Din cauza emoţiilor intense pe care dragostea le poate provoca şi a temerii că aţi putea suferi, rămâneţi adeseori în rezervă.
Bani/muncă: Lucraţi intens pentru a vă atinge scopurile; nu acceptaţi decât succesul.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI