Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

14 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 14 Iunie

Horoscop Urania 14 Iunie

Horoscop Urania 14 Iunie

Caracter mai totdeauna vesel, chiar exuberant uneori, cu o activitate neobosită, încântător şi jovial în relaţiile cu ceilalţi, nativul are importante succese predestinate astral, datorate în principal, dincolo de propriile calităţi, pe care de altfel mai nimeni nu i le contestă, cumulului impresionant de relaţii personale pe care ş; ie va face, dar şi unei tenacităţi de buldog în momente de trudă.

Horoscop Urania 14 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Indrăgostit de viaţă, de încredere şi loial, traversaţi lumea cu paşi siguri. Semănaţi înjur dragoste şi primiţi multă în schimb. Pentru a vă păstra echilibrul şi o linişte netulburată, exprimaţi deschis ceea ce vă deranjează, vă doare, vă revoltă sau vă bucură. Aveţi admirabile calităţi umane precum empatia, darul de a-i asculta pe ceilalţi şi sensibilitatea, pentru a nu le menţiona decât pe acestea. Oamenii vin la dumneavoastră în căutare de sfaturi, de căldură umană, de înţelegere şi cuvintele vă sunt ascultate cu atenţie. Atunci când simţiţi nevoia să vă refaceţi energia, vă îndepărtaţi de preocupările cotidiene, de ambianţa proprie şi de persoanele apropiate, luând calea singurătăţii, a liniştii şi a întoarcerii la surse.

Dragoste :Partenerul dumneavoastră trebuie să fie sociabil şi să vă stea alături atât în activităţile recreative, cât şi în cele de interes profesional.
Bani/muncă:Aveţi un fler extraordinar când este vorba de bani şi vă doriţi să aveţi mulţi!

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI