Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

14 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 14 Septembrie

Horoscop Urania 14 Septembrie

Horoscop Urania 14 Septembrie

Aproape aceleaşi frumoase calităţi şi mici defecte ca nativul născut cu o zi înainte, dar cu un plus consistent pentru el la capitolul arta negocierii, ceea ce îi poate aduce ceva mai uşor succesele majore ce i se cuvin, dar şi un minus serios în viaţa de familie, fiind nu atât un nestatornic din „vocaţie” şi fire, cât unul mai uşor de sedus de vraja implicită, în sine, a legăturilor clandestine.

Horoscop Urania 14 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sunteţi tot timpul ocupat să profitaţi de soare, să daţi o mână de ajutor unui prieten, să beţi un pahar discutând despre viaţă, dar când lucrurile se complică, se instalează tensiunea, sau situaţia devine dificilă, analizaţi, dezbateţi şi jonglaţi cu soluţii, fară încetare. Deoarece sunteţi simpatic şi prevenitor, anturajul vă apreciază calităţile şi talentele; cea mai mare forţă de atracţie de care dispuneţi o reprezintă însă nenumăratele mici atenţii pe care le aveţi faţă de familie. Trecutul şi prezentul convieţuiesc armonios în viaţa dumneavoastră cotidiană; ca efect, întâmplările pe care le trăiţi capătă o coloratură specială, experienţele şi cunoştinţele asociate vă oferă o uimitoare stabilitate, iar privirea dumneavoastră are o scânteiere unică, ce pare să găzduiască zâne şi îngeri.

Dragoste :Din păcate, repetaţi frecvent aceleaşi modele şi aceleaşi greşeli.
Bani/muncă:Nu alergaţi după bogăţie, dar doriţi să câştigaţi suficienţi bani pentru a trăi bine.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI