Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 August

Horoscop Urania 15 August

Horoscop Urania 15 August

Spirit foarte independent şi caracter destul de autoritar, cu certe calităţi de conducător, extrem de tenace în tot ceea ce face şi de cele mai multe ori dovedindu-se capabil să ia decizii la limită, nativul reuşeşte să se impună uşor în viaţa publică, dar cea intimă îi va fi destul de chinuită, lipsită de mai mult decât de efemerele satisfacţii „de palmares”, şi acestea mai degrabă minore, de„faţadă”.

Horoscop Urania 15 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Personalitate Dacă aveţi încredere în dumneavoastră înşivă, aveţi tot ce vă trebuie pentru a reuşi! Ceilalţi vă invidiază demnitatea şi respectul de care daţi dovadă în toate relaţiile şi acţiunile şi sunt convinşi că această încredere de sine este atuul dumneavoastră cel mai important. Perseverent, ambiţios şi dotat cu întreaga energie necesară pentru realizarea acţiunilor pe care le iniţiaţi, ştiţi să fiţi convingător şi să vă valorificaţi farmecul, pentru a vă atinge scopurile. Ager, generos şi foarte stăpânit întotdeauna, sunteţi un exemplu pentru mulţi. Visaţi abundenţă şi prosperitate şi vă concentraţi toate eforturile pentru a le obţine. Sunteţi dotat pentru activităţi didactice şi de îndrumare: aveţi posibilitatea mai multor opţiuni.

Dragoste :Vă străduiţi să păstraţi echilibrul, să menţineţi pacea şi evitaţi să favorizaţi conflictele.
Bani/muncă:Flerul pentru ocaziile favorabile câştigului de bani este la dumneavoastră o calitate înnăscută.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI