Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 Iulie

Horoscop Urania 15 Iulie

Horoscop Urania 15 Iulie

Nestatornicia în urmărirea unui ţel, înainte de toate, amplificată de un „fatalism mioritic”, şi implicita resemnare îl fac pe nativ să accepte „ce-o vrea Dumnezeu”, ferindu-l însă de trăirea dramei de a-şi conştientiza cu adevărat dureros marile sale ratări, dar, dacă în căutările sale, uneori ajutat şi de conjuncturi favorabile, independente lui, îşi va găsi adevărata vocaţie, are toate şansele reuşitei.

Horoscop Urania 15 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Curios, cu o mare dorinţă de a învăţa şi de a descoperi, căutaţi compania oamenilor de la care puteţi obţine cunoştinţe, informaţii şi o cultură generală. Echilibrat, sunteţi în căutarea circumstanţelor, a ambianţelor şi mediului în care vă simţiţi stăpân pe situaţie şi în largul dumneavoastră. Dotat cu o mare înţelepciune, evitaţi pe cât posibil situaţiile care vă afectează, vă destabilizează, vă supără sau vă rănesc. Pentru că sunteţi o persoană charismatică, oamenii se apropie în mod firesc de dumneavoastră, dar trebuie să separaţi grâul de neghină pentru a nu vă risipi timpul şi energia. Trăsăturile artistice, pe care nu le puteţi ascunde, vă determină să fiţi într-o continuă căutare a calmului, singurătăţii şi armoniei de care aveţi nevoie pentru a vă reface resursele de energie.

Dragoste :Tandru şi atent, pretindeţi partenerului aceeaşi loialitate pe care i-o oferiţi.
Bani/muncă:Impărtăşiţi-vă celorlalţi competenţa, ajutaţi-i, dar nu împrumutaţi niciodată bani cu uşurinţă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI