Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 Iunie

Horoscop Urania 15 Iunie

Horoscop Urania 15 Iunie

Averea şi poziţia socială îi vor fi peste medie (dar nu foarte sus), nativul fiind ajutat să treacă pragul mediocrităţii nu atât datorită înclinării sale către studiu şi cercetare, care îi sunt principalele calităţi, cât ajutoarelor neaşteptate primite, de-a dreptul providenţiale, venite exact atunci când nimic nu mai pare să meargă, înainte de a fi afectat de neputinţă şi disperare.

Horoscop Urania 15 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Luminiţa care vă scânteiază în ochi nu minte; vreţi să vă aflaţi chiar în vârful scării. Simţiţi că v-aţi născut pentru a contribui la progres, pentru a ajuta comunitatea, pentru a instaura o nouă ideologie, sau pentru a schimba faţa lumii. Folosiţi trecutul pentru a evita să faceţi aceleaşi greşeli, dar şi pentru a crea şi a construi. Numai în libertate, în armonie şi în mişcare, reuşiţi cel mai bine să vă conturaţi viziunea şi reprezentarea concepţiei dumneavoastră despre viitor. Aveţi impresia că nu veţi avea niciodată timpul să faceţi totul, să vă realizaţi proiectele. De ce să nu vă asociaţi cu oameni care au aceeaşi viziune şi aceleaşi ambiţii ca dumneavoastră? în felul acesta aţi putea găsi puţin timp şi pentru cei apropiaţi, care vă solicită cu disperare.

Dragoste :Sentimentele trăite în relaţia de cuplu vă influenţează în mare măsură nivelul de energie.
Bani/muncă:Treaptă după treaptă, lucraţi neobosit pentru a vă realiza ambiţiile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI