Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 Martie

Horoscop Urania 15 Martie

Horoscop Urania 15 Martie

Caracterul deosebit de frumos, spiritul fin, chiar subtil şi simţul de diplomaţie desăvârşit, sunt toate calităţi importante pe care nativul le poate valorifica din plin, ajungând la faimă şi prosperitate, atâta vreme cât nu va face greşeala capitală de a se hazarda în acţiuni cu doză sporită de risc, recomandate fie de cineva din familie,„ineficient”în gândire, fie de o persoană din anturajul său, nu întotdeauna cu bune intenţii.

Horoscop Urania 15 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Talentat şi creativ, aveţi idei cel puţin originale, extravagante chiar. în cea mai mare parte a timpului, vi le asumaţi total, dar uneori aveţi dificultăţi în a le transmite, a le explica, a le exprima. Direcţiile dumneavoastră de interes sunt foarte variate: vă place să experimentaţi diferite căi, să trăiţi senzaţii noi, să vă lărgiţi cercul social, pe scurt, să ocoliţi cărările bătute. Cum rezultatele acţiunilor dumneavoastră sunt uneori discutabile, aveţi, din păcate, tendinţa de a da vina pe alţii sau pe un element oarecare al afacerii în chestiune. Nu încercaţi să schimbaţi lumea, concentraţi-vă energia pe dezvoltarea şi exprimarea creativităţii dumneavoastră, având totuşi grijă să rămâneţi cât de cât cu picioarele pe pământ.

Dragoste :Lăsaţi în urmă trecutul, ocupaţi-vă de prezent şi de partenerul dumneavoastră.
Bani/muncă:Activitatea de rutină nu vi se potriveşte; talentele dumneavoastră trebuie încurajate.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI