Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 Octombrie

Horoscop Urania 15 Octombrie

Horoscop Urania 15 Octombrie

Caracterizat de o excesivă încredere în sine, neîndoindu-se vreodată că hotărârea luată spontan este cea mai bună posibil, nativul plăteşte tribut cutezanţei şi temerităţii sale, succesele obţinute uşor cu greu rezistând peste timp, oricât de trainice ar părea la un moment dat, ele, pentru că nu ştie când să se oprească, disipându-se adesea din cauza întreprinderilor sale prea hazardate.

Horoscop Urania 15 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Categoric, succesul vă este inseparabil! Cu marea dumneavoastră deschidere spirituală, cu magnetismul, cu abordarea prietenoasă şi cu această hotărâre de nestrămutat pe care o degajaţi, sunteţi un cetăţean al lumii. Conştient de cele ce nu sunt în ordine, nu aşteptaţi cu braţele încrucişate în speranţa că totul se va aranja de la sine, ci luaţi lucrurile în mână, corectaţi, reconstruiţi, forţaţi uneori nota pentru a restabili ordinea. Perfecţionist, visaţi o lume perfectă, în care fiecare lucru să fie la locul său, în care fiecare persoană să-şi joace corect rolul, în care totul este numai frumuseţe, amabilitate şi empatie. în drumul dumneavoastră învăţaţi mult şi vă puneţi întotdeauna experienţa în slujba celorlalţi, pentru a le îmbunătăţi situaţia. Pentru dumneavoastră, singurul scop posibil este să ocupaţi poziţia cea mai înaltă.

Dragoste :Nevoia dumneavoastră de stabilitate exclude relaţiile sentimentale trecătoare.
Bani/muncă:Ambiţios, charismatic şi avizat, sunteţi câştigător pe toată linia.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI