Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 Septembrie

Horoscop Urania 15 Septembrie

Horoscop Urania 15 Septembrie

Alternanţa dintre brutalitatea în exprimare, metodele folosite, fiind adesea lipsit până şi de minimumul de respect cuvenit oponentului, şi raţiunea dominată de înţelegere şi sensibilitate, ambele stări dictate fiind de starea de moment, îi conferă întregii sale vieţi aspectul unui zigzag etern, cu suişuri rapide şi coborâşuri abrupte, domolite abia odată cu înaintarea în vârstă.

Horoscop Urania 15 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Inflăcărat şi entuziast, alergaţi întotdeauna nebuneşte în plăcere, în muncă şi în cursa spre tot mai bine, tot mai mare, tot mai departe. Categoric, rutina nu este pentru dumneavoastră! Aveţi propriile dumneavoastră reguli, o viziune foarte personală asupra vieţii, asupra obiectivelor pe care doriţi să le atingeţi şi un plan precis al drumurilor pe care aţi decis să mergeţi pentru a vă realiza scopul. Sociabil, vă place să aveţi companie, pe o porţiune de drum, la masă, la o discuţie în care se dezbate o idee, sau în realizarea unui vis. Obstacolele nu vă descurajează niciodată şi nu credeţi în fatalitate; sunteţi hotărât să reuşiţi cu orice preţ, oricât de mari ar fi eforturile sau luptele necesare. Dacă norocul e de partea dumneavoastră, cu atât mai bine, nu contaţi însă pe el.

Dragoste :Sunteţi deschis şi dintr-o bucată; celălalt ştie întotdeauna la ce se poate aştepta de la dumneavoastră.
Bani/muncă:Eficient, muncitor şi ordonat, scrutaţi cu mare atenţie bunele ocazii financiare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI