Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 Decembrie

Horoscop Urania 16 Decembrie

Horoscop Urania 16 Decembrie

Tendinţă accentuată către plăcerile senzuale, nu atât din viciu, cât ca o „activitate” complementară şi compensatorie efortului depus în strădania de a-i fi recunoscute meritele şi valoarea sa intrinsecă, {efort) care, deşi i-ar putea totuşi aduce nativului destule satisfacţii, chiar dintre cele majore, nu îi va lăsa un gust plăcut, ci puţin cam amar,„prea multă strădanie pentru cauze mici”.

Horoscop Urania 16 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Stăpânit de sentimente contradictorii, căutaţi senzaţiile tari dar, în acelaşi timp, v-aţi dori ca tumultul dumneavoastră interior să se liniştească. Nu vă temeţi nici de încercări, nici de provocări şi nu vă este niciodată frică să vă aventuraţi singur, oricare ar fi pericolul sau ameninţările. In strădania de a vă realiza obiectivele, aveţi o atitudine pozitivă şi constructivă, dar lăsaţi întotdeauna impresia că aţi avea ceva de dovedit cuiva. Eforturile dumneavoastră sunt în general constante şi daţi dovadă de multă perseverenţă. Excesiv, resimţiţi permanent nevoia de a vă depăşi, de a fi performant, de a participa la competiţie. Vă este foarte greu să vă păstraţi calmul când vă confruntaţi cu eşecuri. Cultivaţi umilinţa şi, măcar câteodată, fiţi jucător corect, acceptând să pierdeţi fără regrete.

Dragoste :Implicarea dumneavoastră în relaţia de cuplu depinde de motivaţia şi de entuziasmul pe care celălalt vi le trezeşte.
Bani/muncă:Vă este foarte greu să economisiţi; încercaţi să nu vă risipiţi banii pe lucruri inutile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI