Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 Februarie

Horoscop Urania 16 Februarie

Horoscop Urania 16 Februarie

Pasiunea lucrului bine săvârşit îi este caracteristica de bază, dar, pentru dobândirea unei poziţii mai bune în societate, nativului îi este suficientă şi o simplă himeră, pe care o urmăreşte apoi cu mare încrâncenare, această calitate, defect pentru alţii, lui dându-i o aură de sfânt (sau mai degrabă martir) mult apreciată de rude şi prieteni, care îl vor susţine, ca protectori, fără nici cea mai mică rezervă.

Horoscop Urania 16 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Încercaţi să vă asiguraţi o poziţie, să faceţi exact ceea ce se aşteaptă de la dumneavoastră, dar, de cele mai multe ori, nu reuşiţi decât cu greu. Prea des faptele şi deciziile vă sunt motivate de dorinţa de a câştiga opinia favorabilă a celorlalţi; în felul acesta vă uitaţi adevăratele motivaţii şi nevoi. Cu toate acestea, aveţi talent şi multe posibilităţi; vă lipseşte însă încrederea în sine şi uneori curajul pentru a le pune în valoare. Competiţia reuşeşte întotdeauna să vă stimuleze şi pe plan profesional, şi în dragoste. în aceste situaţii faceţi toate manevrele posibile pentru a ajunge pe primul loc. Ar fi prin urmare de dorit să vă desfăşuraţi activitatea în cadrul unei afaceri proprii, ceea ce v-ar spori determinarea, v-ar consolida puterea de acţiune şi v-ar stimula întotdeauna să vă depăşiţi pentru realizarea scopurilor propuse.

Dragoste :Sunteţi realist în privinţa vieţii de cuplu, iar aşteptările dumneavoastră sunt modeste, dar concrete.
Bani/muncă:Dacă doriţi cu adevărat, sunteţi capabil de lucruri mari. Rămâne să profitaţi de aptitudinile dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI