Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 Ianuarie

Horoscop Urania 16 Ianuarie

Horoscop Urania 16 Ianuarie

Uşoara irascibilitate vanitoasă şi deosebit de marea încredere în sine, doar cea de a doua ajutându-l în mod concret, deşi ambele se justifică în mod deplin, fac din acest nativ un potenţial candidat la succes, cu bune şanse în aproape oricare domeniu se va implica şi maxime, paradoxal, dacă acestea se consumă pe un plan social ceva mai modest, sau în acţiuni practice, legate de agricultură în mod predilect.

Horoscop Urania 16 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi nevoie să vă simţiţi înconjurat de oameni binevoitori şi sprijinit în toate deciziile şi acţiunile dumneavoastră. în caz că aveţi o încadrare profesională potrivită, învăţaţi repede, faceţi uz de o imaginaţie bogată şi sunteţi capabil de lucruri mari. Din păcate, recompensele şi admiraţia vă frânează elanul, reprezentând un stres prea mare pentru dumneavoastră. Nu vă temeţi, cei din jur vă iubesc aşa cum sunteţi şi nu vor să vă schimbaţi. Raţiuni egoiste vă îndeamnă să nu mărturisiţi nimănui neaşteptatele dumneavoastră schimbări de dispoziţie. Drept, dar influenţabil, lăsaţi de multe ori impresia că opţiunile şi deciziile vă sunt dirijate de alţii. Ştiţi totuşi ce este mai bine pentru dumneavoastră, urmaţi-vă deci intuiţia şi aveţi mai multă încredere în propriile opinii.

Dragoste :Tânăr sufleteşte, la orice vârstă, credeţi cu fermitate în dragostea cu majusculă.
Bani/muncă:Rutina vă plictiseşte şi pentru a obţine performanţe aveţi categoric nevoie să vă urmaţi ritmul propriu.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI