Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 Iunie

Horoscop Urania 16 Iunie

Horoscop Urania 16 Iunie

Inzestrat cu o inteligenţă strălucită, accesibilă unei plaje diverse, de la domeniul artelor la acela al ştiinţei, şi cu o mare disponibilitate pentru efort, mai întotdeauna compensând lipsa capacităţii sale de a discerne spontan binele de rău, inclusiv în alegerea anturajului, ajutat cel mai adesea de conjuncturi, nativul va fi un om de succes, dar acesta nu se va traduce automat şi în planul câştigului material.

Horoscop Urania 16 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă sculaţi devreme, şi încă din acel moment ideile abundă, iar activităţile demarează. Nu vă pierdeţi niciodată timpul, convins că e necesar să ai întotdeauna o rezervă de timp dacă vrei să te afli în grupul fruntaş. Ştiţi să ascultaţi sfaturile, să aplicaţi regulile, să trageţi învăţături pozitive şi instructive din experienţa altora, pentru a alege căile favorabile şi a deschide uşile potrivite; toate acestea, în scopul de a trece linia de sosire cât mai repede cu putinţă. Originalitatea şi caracterul personal proprii manierelor, ideilor şi viziunii dumneavoastră vă ajută să progresaţi rapid în direcţia unei poziţii importante, la vârf. Spiritul dumneavoastră alert, perspicacitatea, priceperea de a rezolva prompt problemele ce apar, şi capacitatea de a „gestiona” bine stresul în toate situaţiile sunt apreciate de toţi.

Dragoste :Indrăgostit de libertate, vă este greu să trăiţi cu calm o relaţie de cuplu.
Bani/muncă:Incadrarea corectă în ierarhia profesională este în folosul dumneavoastră, deoarece vă împiedică să săriţi etapele.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI