Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 Septembrie

Horoscop Urania 16 Septembrie

Horoscop Urania 16 Septembrie

Dotat astral (şi genetic) cu spirit de aventură şi cu un caracter de mare aventurier, nativul, deşi va avea în sânge pasiunea călătoriilor, adesea se va mulţumi doar să„navigheze”în diverse îndeletniciri, riscând (şi reuşind) veşnic să îşi risipească agoniseala, mereu şi mereu abia (re)dobândită, de aceeaşi soartă (cuceriri-despărţiri-cuceriri…) părând a avea parte şi legăturile sale sentimentale.

Horoscop Urania 16 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Foarte departe ca fire de genul domestic, nu vi se pare mulţumitor să vă faceţi un cuib în care să leneviţi. înlăuntrul dumneavoastră arde un foc mistuitor, o nevoie de nestăpânit de a merge, tot mai departe, tot mai sus, de a pleca în căutarea unei comori sau a unei himere, de a învăţa şi de a înfăptui. Cei care încearcă să vă schimbe optica sau să vă frâneze elanurile sunt puşi rapid şi ferm la locul lor. Căutaţi compania oamenilor cultivaţi, străluciţi şi rafinaţi, care au un discurs inteligent şi elocvent. Puteţi mulţumi vieţii pentru că v-a înzestrat cu o natură competitivă, curajoasă şi înflăcărată, deoarece pe noroc nu puteţi conta. Folosiţi râsul şi umorul pentru a combate stresul, pentru a dezamorsa situaţiile tensionate şi a vedea viaţa sub un alt unghi.

Dragoste :Foarte emotiv, vă simţiţi frustrat atunci când nu obţineţi ceea ce doriţi sau aşteptaţi.
Bani/muncă:Sunteţi gata să faceţi toate concesiile pentru a avea tot ce este mai bun: muncă, bani, familie.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI