Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 17 Aprilie

Horoscop Urania 17 Aprilie

Horoscop Urania 17 Aprilie

Lipsit nu atât de certe calităţi intelectuale şi de putere de muncă, cât de o reală ambiţie şi de o stare de echilibru, nativul nu va avea parte fie, până la jumătatea vieţii, decât de succese efemere, şi ele datorate doar unor conjuncturi favorabile, fie de succese trainice, dacă este vorba de partea a doua a vieţii, în acest caz ele datorându-se numai trudei saie de zi cu zi şi tenacităţii de neostenit.

Horoscop Urania 17 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Printre cei ce vă cunosc bine, mulţi cred că sunteţi, fară îndoială, un înger coborât din cer pentru a da o mână de ajutor, a sprijini, a asculta şi iubi pe cei aflaţi în dificultate, lipsiţi de afecţiune şi care au nevoie să-şi descarce sufletul. Idealist, altruist şi optimist, sunteţi o rază de soare pentru cei din jur. Chiar dacă vă daţi de multe ori seama că viaţa nu este întotdeauna roz şi că oamenii nu sunt întotdeauna cumsecade, continuaţi să vă păstraţi visele de întrajutorare, de iubire universală şi de bunătate umană. înconjurat mereu de o mulţime de prieteni, vă trăiţi viaţa cu bună dispoziţie, cu o viziune pozitivă asupra lucrurilor, cu umor şi cu plăcere. Sunteţi o persoană loială şi de încredere, pe care se poate cu adevărat conta.

Dragoste :Căutaţi un partener care apreciază aceleaşi valori şi are aceleaşi virtuţi ca dumneavoastră.
Bani/muncă:Faţă de bani aveţi o atitudine uşor detaşată, fară să fiţi complet dezinteresat.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “17 Aprilie”

  1. Donescu tudora says:

    Ma recunosc exact în cele descrise și m-au recunoscut și alții…

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI