Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 17 August

Horoscop Urania 17 August

Horoscop Urania 17 August

Dotat cu multă isteţime, imensă putere de discernământ şi o mare capacitate de înţelegere a esenţei problemelor, predispus în mod deosebit către artă, nativul se va confrunta, paradoxal, dincolo de succesele sale de necontestat (posibile şi în alte domenii), numai cu situaţii generatoare de griji şi conflicte, mai ales în legăturile, de oricare natură, oricât de neutre ar fi ele, cu sexul opus.

Horoscop Urania 17 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Intreprinzător şi curajos, răspundeţi celor mai grele provocări, depăşindu-vă neîncetat limitele şi lucraţi cu îndârjire pentru a ajunge tot mai sus. Plin de resurse, iubiţi viaţa pentru aventurile pe care ea le oferă şi, mai presus de orice, pentru dragostea pe care vă permite să o dăruiţi şi să o primiţi. Sunteţi foarte mândru de posibilitatea de a vă administra mica familie, de a avea în posesie bunuri şi de a putea conta pe importante resurse financiare, deşi, să spunem adevărul, acestea sunt destul de fluctuante. Personaj colorat, dotat cu un simţ al comediei, ştiţi ce atitudine să adoptaţi pentru a vă atinge scopurile şi nu acceptaţi cu uşurinţă eşecurile. întotdeauna egal cu dumneavoastră înşivă, înainte de a lua o decizie sau de a întreprinde o acţiune, încercaţi să detectaţi tendinţele momentului.

Dragoste :Dragoste Iubirea vă oferă cea mai importantă motivaţie, dar partenerul trebuie să vă semene.
Bani/muncă: Bani/muncă Vă plasaţi şi vă investiţi economiile cu inteligenţă şi abilitate.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI