Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 17 Decembrie

Horoscop Urania 17 Decembrie

Horoscop Urania 17 Decembrie

Oricare i-ar fi restul calităţilor avute, oricare ar fi domeniul în care va acţiona, cu adevărat dominante vor fi înţelepciunea deosebită, voinţa de neclintit în urmărirea scopului propus şi perseverenţa în realizarea acestuia, toate acestea conlucrând armonios pentru ca nativul să îşi poate atinge în viaţă obiectivul propus, oricât le-ar părea altora de nerealist la un moment dat, şi reuşita să îi fie deplină.

Horoscop Urania 17 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi cu adevărat toate calităţile de care este nevoie în prietenie. Afectuos şi tandru, nu vă temeţi să vă exprimaţi sentimentele, nici să daţi curs emoţiilor. Sensibil la nevoile şi la aşteptările celorlalţi, percepeţi imediat ceea ce este mai bun în fiecare persoană. Căutaţi echilibrul şi armonia în toate domeniile vieţii. Romantic, sunteţi atras de arte şi întotdeauna vă impresionează mai mult receptivitatea şi emotivitatea oamenilor decât frumuseţea lor exterioară. Generos, iertaţi cu uşurinţă, în măsura în care răul ce vi s-a făcut nu a fost intenţionat. încrederea pe care o aveţi în oameni vă face vulnerabil la răutate, dar nu vă stă în fire să vă îndoiţi de intenţiile altei persoane în ceea ce vă priveşte. Aveţi o tendinţă netă spre visare.

Dragoste :Ştiţi cum să vă determinaţi partenerul să vă satisfacă nevoile de afecţiune şi de atenţie.
Bani/muncă: Fără să aşteptaţi onoruri, speraţi întotdeauna să vi se recunoască calitatea muncii depuse.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI