Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 17 Ianuarie

Horoscop Urania 17 Ianuarie

Horoscop Urania 17 Ianuarie

Viaţa acestui nativ, pe care ceilalţi o conştientizează a fi marcată cu numeroase momente de mari satisfacţii, va fi pentru el totuşi destul de tristă, chiar plină de dezamăgiri şi decepţii, dar numai din cauza sa, căci se arată aproape total lipsit de simţul măsurii şi al realităţii, căutând mereu altceva, neputându-se niciodată mulţumi cu ce are, alegând mereu ca ţintă finală nematerializabile himere.

Horoscop Urania 17 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă reuşeşte aproape tot ce întreprindeţi; evident, aceasta generează gelozia şi invidia celor din jur. Nu trebuie totuşi să vă simţiţi vinovat pentru aceasta şi nici să faceţi imposibilul pentru cei ce se simt deranjaţi. O funcţie de conducere v-ar permite cel mai bine să vă puneţi în practică talentele de inovator, de organizator şi de lider. Cu toate acestea, trebuie să continuaţi să observaţi, să analizaţi şi să încercaţi să înţelegeţi profunzimile caracterului uman, pentru că, mai ales pe această cale, veţi ajunge la adevărata cunoaştere de sine. Pe de altă parte, pentru a acţiona eficient, este vital pentru dumneavoastră să aveţi mintea limpede şi să nu vă simţiţi presat. îndreptaţi-vă paşii spre ceea ce vă poate fi mai profitabil.

Dragoste :Sunteţi un partener generos şi apreciaţi micile plăceri simple.
Bani/muncă:Ştiţi să trageţi învăţăminte constructive din greşeli, utile pentru noile proiecte şi pentru prosperitatea dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI