Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 17 Iunie

Horoscop Urania 17 Iunie

Horoscop Urania 17 Iunie

Aventurier şi destoinic, dar prea pătimaş şi cam nestatornic din fire, poate şi un pic egoist, nativul va avea parte în viaţă de numeroase legături de suflet şi profesionale, de care se va folosi în mod natural şi pe care majoritar le va valorifica prin răsunătoare succese, unele dincolo de momentul prezent, dar multe alte oportunităţi vor fi ratate de el în final, numai din cauza nestatorniciei sale.

Horoscop Urania 17 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Lumea nu este exact ceea ce aţi dori să fie, dar poate fi foarte frumoasă pentru dumneavoastră, dacă vreţi cu adevărat. Faceţi dragoste, nu război! Fiţi optimist, învăţaţi să descoperiţi partea bună a fiecărui lucru, nu reţineţi decât experienţele bune şi amintirile plăcute, rămâneţi pozitiv în toate situaţiile, chiar şi în cele ce vi se par foarte dificile, încercaţi să vă controlaţi emoţiile şi zâmbiţi! Viaţa dumneavoastră este aşa cum o trăiţi; căile de urmat şi deciziile favorabile sunt doar la latitudinea dumneavoastră. Refuzaţi orice acţiune care se opune valorilor şi convingerilor dumneavoastră, sau care nu ar avea decât scopul de a satisface pe altcineva. Adoptaţi o linie de conduită dreaptă, cinstită, pe măsura dumneavoastră, şi veţi avea în faţă uşi deschise.

Dragoste :Nu vă prea manifestaţi deschis sentimentele, dar sunteţi generos şi empatic, un partener dispus să-l asculte întotdeauna pe celălalt.
Bani/muncă:Muncitor şi responsabil, sunteţi un angajat sau un asociat de calitate.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI