Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 17 Martie

Horoscop Urania 17 Martie

Horoscop Urania 17 Martie

Nativul, drept şi intransigent în primul rând faţă de sine însuşi, care nu acceptă nicicând ca fiind posibilă existenţa „griului neutru”, recunoscând doar albul cel mai imaculat şi negrul aproape catran, misogin prin excelenţă, are predestinată astral o situaţie materială şi socială stabilă, din care nu lipsesc evenimentele cu adevărat importante, dar va fi, deşi nu o va recunoaşte, destul de dezamăgit de partenerul de viaţă.

Horoscop Urania 17 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Păreţi inepuizabil! Vă implicaţi total în tot it întreprindeţi şi aveţi întotdeauna câteva proiecte în derulare. Sunteţi capabil de eforturi mari, pe perioade lungi de timp, si încercaţi în mod excesiv să vă depăşiţi limitele. Nu uitaţi că rezervele de energie nu sunt nelimitate: ele trebuie reînnoite din timp în timp. Cu o uşurinţă naturală stabiliţi, întreţineţi şi păstraţi relaţii bune cu cei din jur. Sunteţi diplomat şi politicos; oamenii vă apreciază manierele, conversaţia şi, în general, felul de a fi. Ei vi se adresează într-un mod firesc pentru a găsi consolare, un sfat, sau pur şi simplu pentru plăcerea de a sta de vorbă. Rezervat şi sensibil, ştiţi să-i ascultaţi şi să-i ajutaţi pe cei apropiaţi.

Dragoste :Vă trataţi partenerul înainte de toate ca pe un prieten şi îi cereţi să aibă o deschidere spirituală egală cu a dumneavoastră.
Bani/muncă:Vă place ca regulile să fie bine stabilite, iar munca să fie bine făcută.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “17 Martie”

  1. ivan mihaela says:

    e bine

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI