Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 17 Septembrie

Horoscop Urania 17 Septembrie

Horoscop Urania 17 Septembrie

Naiv şi extrem de uşor de influenţat, crezându-se însă abil, nativul este un împătimit al farselor şi capcanelor întinse celorlalţi, niciodată pentru dobândirea de câştiguri materiale, a unei poziţii mai bune în societate sau pentru înlăturarea vreunui rival, ci doar din dorinţa de a face dovada talentelor sale, dar, fatalmente, el va fi cel care le va cădea celorlalţi pradă, fără însă a cădea prea de sus.

Horoscop Urania 17 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Simpatic şi amabil, sunteţi întotdeauna gata să intraţi în acţiune, să vă asociaţi distracţiilor sau să vă aruncaţi în luptă; cu toate că nu vă lăsaţi uşor cucerit, sunteţi sociabil şi puneţi în tot ce faceţi o pasiune debordantă. Starea de spirit şi disponibilitatea dumneavoastră depind în mare măsură de modul în care sunteţi abordat sau solicitat; persoanele politicoase şi respectuoase găsesc întotdeauna în dumneavoastră un aliat, dar cei lipsiţi de tact sau de maniere vă găsesc uşa închisă. înzestrat cu un farmec natural, cu multă charismă, cu o reală empatie şi cu uşurinţa de a găsi răspunsuri şi soluţii, este foarte greu să nu fiţi apreciat şi iubit. Suflet mare şi om de cuvânt, ca prieten, frate, soţ şi tată sunteţi loial, corect, generos şi iubitor.

Dragoste :Foarte puţin exigent, îi lăsaţi partenerului dumneavoastră libertatea de a-şi trăi visele şi de a da curs elanurilor sale.
Bani/muncă:Responsabil şi motivat de competiţie, sunteţi convins că rezultatele cele mai bune urmează să apară.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI