Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

18 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 18 Decembrie

Horoscop Urania 18 Decembrie

Horoscop Urania 18 Decembrie

Iniţiativele aproape întotdeauna deosebit de originale şi destul de curajoase, luate spontan şi neaşteptat, sunt excelent secondate de o judecată fără cusur, nu numai (sau prea puţin) a momentului imediat, cât a perspectivei pe termen lung, succesul, predestinat astral a fi şi de lungă durată şi de bună calitate, fiind dobândit destul de uşor, dar nativul rămâne un egoist, cu doar relative satisfacţii în cadrul familiei.

Horoscop Urania 18 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cu mult respect faţă de obiceiurile şi tradiţiile ancestrale, vă inspiraţi din acestea, din înţelepciunea lor, pentru a reuşi să vă asumaţi responsabilităţile ce vă revin. Consideraţi esenţial să ştiţi de unde veniţi şi încotro mergeţi. înzestrat cu o remarcabilă creativitate, vă place să fiţi înconjurat de oameni care sunt, şi ei, creativi şi imaginativi. în ciuda legăturii strânse pe care o aveţi cu trecutul, puteţi fi considerat vizionar, în baza ideilor dumneavoastră oarecum extravagante referitoare la viitor. Aveţi un admirabil spirit de familie; aceasta nu vă împiedică însă să aveţi nevoie şi de contacte în afara nucleului familial. Sunteţi ambiţios, dar nu distrugeţi vreodată pe cineva pentru a vă atinge scopurile. Pentru dumneavoastră, cel mai bun tonic care există este, în mod incontestabil, căldura şi confortul căminului.

Dragoste :Dotat cu o mare deschidere spirituală şi cu un perfect simţ al umorului, sunteţi o persoană adaptabilă.
Bani/muncă: Lucraţi mai bine de unul singur şi aveţi nevoie să înţelegeţi bine o activitate înainte de a o iniţia.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI