Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

18 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 18 Ianuarie

Horoscop Urania 18 Ianuarie

Horoscop Urania 18 Ianuarie

Un nativ cu potenţial nelimitat, dar genul de optimist ce se înfrânează înainte de a-şi termina visul, incapabil să realizeze că acesta a ajuns aproape realitate, de entuziast care se plictiseşte prea repede, construind mereu alte planuri, cele mai multe dintre cele noi fiind aproape imposibil de materializat, şi care, indiferent de poziţia dobândită, nu se poate aştepta la nimic altceva decât o viaţă nesigură.

Horoscop Urania 18 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aţi vrea ca toate să meargă aşa cum doriţi, aşa cum gândiţi, după planurile dumneavoastră. Dar viaţa nu este aşa de simplă! Timpul este un factor determinant în viaţa dumneavoastră şi trebuie să învăţaţi să-l supuneţi, pentru a vi-l face aliat. Vi se spune adesea că sunteţi prea serios, dar nu credeţi că aţi putea ajunge acolo unde doriţi fară a fi aşa. Nefiind limitat sau încăpăţânat, acceptaţi faptul că aveţi nevoie de ceilalţi pentru a vă realiza pe deplin şi ştiţi să vă înconjuraţi de persoane devotate, pe care le faceţi fericite şi surâzătoare. Aveţi un marcat simţ al umorului pe care, din păcate, nu vă permiteţi să-l exteriorizaţi suficient. Păcat, pentru că v-ar fi de folos, din multe puncte de vedere.

Dragoste :Vă doriţi o relaţie stabilă; aventurile de o seară nu sunt pentru dumneavoastră.
Bani/muncă:Aveţi multiple domenii de interes: le exploraţi înaintea unor opţiuni definitive.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI