Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

18 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 18 Iulie

Horoscop Urania 18 Iulie

Horoscop Urania 18 Iulie

Spirit frumos şi temerar, într-atât de independent încât doi i se pare a fi deja o imensă mulţime, nativul este oricând capabil de lovituri cu adevărat surprinzătoare şi îndrăzneţe, predilect atunci când oricare altul ar acţiona măcar cu o minimă prudenţă, fiind răsplătit pe măsură pentru temeritatea sa, mai toate cele ce întreprinde fiind urmate de simple sau răsunătoare succese, de palmares mai ales.

Horoscop Urania 18 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Traversaţi viaţa cu o anumită inflexibilitate a demersului şi cu replici caustice uneori; când furtuna dezlănţuită pune stăpânire pe dumneavoastră, grăbiţi pasul şi vă îndreptaţi în alte direcţii. Pentru că sentimentele şi raţiunea dumneavoastră nu fac întotdeauna casă bună, vă este greu să găsiţi echilibrul şi stabilitatea, atât pe planul profesional, cât şi pe cel personal. Sunteţi gata să faceţi multe concesii pentru a stabili şi păstra legături amicale, familiale şi intime, care sunt o sursă de motivaţie pentru dumneavoastră. Mai multe domenii vi se par atractive, dar, urmând înţeleapta povaţă a lui Boileau, care spune că orice lucrare trebuie revăzută şi perfecţionată de douăzeci de ori înainte de a fi încheiată, trebuie să daţi dovadă de răbdare şi de perseverenţă pentru a reuşi să vă integraţi în unele dintre ele sau să le cuceriţi.

Dragoste :Binevoitor, amabil şi bun, dăruiţi mult, dar şi cereţi enorm în schimb.
Bani/muncă:Perfecţionist şi performant, sunteţi productiv şi vă pricepeţi să vă fructificaţi veniturile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI