Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

18 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 18 Mai

Horoscop Urania 18 Mai

Horoscop Urania 18 Mai

Introvertit, deşi nu este deloc lipsit de reale calităţi, intelectuale în primul rând, nativul este predispus celor mai mari neplăceri atât în familie, cât şi în societate ori în carieră, în primul rând din cauza relaţiilor avute cu parteneri de sex opus, vina principală purtând-o nu lipsa de farmec nativ (puternic, deşi uşor desuet), ci incapacitatea sa de a se exprima, a negocia şi, mai ales, de a face concesii.

Horoscop Urania 18 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi nevoie să simţiţi că persoanele din cercul dumneavoastră şi, mai ales, cele din familie, apreciază tot ce faceţi pentru ele. De fapt, partenerul de viaţă şi copiii sunt sacri pentru dumneavoastră, reprezentând tot ce aveţi mai preţios pe lume. Pentru a fi fericit, atât la lucru cât şi acasă sau în societate, e necesar să evoluaţi într-un mediu fără tensiuni şi dispute. Pentru dumneavoastră, rutina este agreabilă şi dătătoare de siguranţă, iar cărările bătute vi se par mai uşor de parcurs decât terenurile părăginite. Legat de casă şi sedentar, optaţi întotdeauna pentru liniştea căminului, fiind mai puţin atras de călătorii şi de aventură. Cu calităţi de clarvăzător, dispuneţi de o uimitoare intuiţie, dar uneori nu reuşiţi să separaţi realul de imaginar.

Dragoste :Pentru a iubi, aveţi nevoie să vă simţiţi profund iubit în schimb.
Bani/muncă:Să aveţi o muncă plăcută, să câştigaţi bani pentru a trăi bine: iată ce vă dă satisfacţie.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI