Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

18 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 18 Octombrie

Horoscop Urania 18 Octombrie

Horoscop Urania 18 Octombrie

Nativul, dotat cu farmec din plin şi posedând harul convingerii persuasive, pentru care vanitatea, ce altora le este păcat capital, lui îi este o adevărată virtute, pare că este predestinat astral a avea parte în viaţă de succese destul de importante, atât în dragoste, cât şi în afaceri ori în cariera profesională, doar datorită însuşirilor sale personale (de „carismatic”), dar este vorba în fapt de mai mult.

Horoscop Urania 18 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Foarte puţini oameni se pot lăuda că vă cunosc cu adevărat. Cameleonic, sunteţi capabil să vă asumaţi mai multe personalităţi, în funcţie de conjunctură, de situaţie şi de persoanele pe care le frecventaţi. Schimbaţi rolurile cu o mare abilitate; aveţi indiscutabile talente actoriceşti! Aureolat de intrigă şi de mister pe care le iubiţi atât, vă amuză mult să-i înşelaţi pe cei din jur schimbându-vă vocea şi înfăţişarea. Independent, vă conduceţi barca după cum doriţi şi detestaţi amestecul altor persoane în treburile dumneavoastră, mai ales în viaţa dumneavoastră privată. Fermecător şi generos, vă oferiţi cu plăcere serviciile sau sfaturile, atunci când vă sunt solicitate. Nu rămâneţi niciodată într-o ambianţă defavorabilă; reuşiţi să găsiţi repede o atmosferă mai bună.

Dragoste :Relaţia dumneavoastră sentimentală presupune participare egală, deschidere spirituală, cinste şi sinceritate.
Bani/muncă:Vă cunoaşteţi puterile şi slăbiciunile şi vă pricepeţi să le folosiţi în mod profitabil.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI