Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

19 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 19 August

Horoscop Urania 19 August

Horoscop Urania 19 August

Incapacitatea totală de dialog şi încăpăţânarea de neînvins {mai mari chiar decât ale nativului anterior) sunt defectele capitale ale acestui nativ, nu lipsit de calităţi sau de şansa de a reuşi să cucerească o poziţie socială respectată, însă el este predestinat astral să aibă o viaţă plină de lupte acerbe, fără nici măcar un singur moment de respiro, şi nu va fi lipsit de satisfacţia succesului… scump plătit.

Horoscop Urania 19 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Cu ochii larg deschişi, atent la toate detaliile şi hotărât să reuşiţi, nu lăsaţi niciodată să vă scape un posibil avantaj, o ocazie interesantă sau o posibilitate profitabilă. Vă place ca lucrurile să fie făcute în ordine, ca fiecare să-şi cunoască rolul şi să-şi îndeplinească atribuţiile şi ca evenimentele să se desfăşoare după cum a fost prevăzut. Inteligent, învăţaţi repede, acumulând o cultură generală şi o sferă largă de cunoştinţe ce vă permit să stabiliţi cu uşurinţă contacte cu persoanele care vă pot ajuta în ascensiunea dumneavoastră socială. Curios şi sociabil, puneţi întrebări, aveţi nenumărate domenii de interes şi înmagazinaţi în memorie o multitudine de informaţii. Binevoitor şi cu surâsul pe faţă, nu vă subestimaţi adversarii sau concurenţii.

Dragoste :Vedeţi cuplul ca un parteneriat: reguli stabilite, loialitate şi solidaritate.
Bani/muncă:Integru, respectaţi în aceeaşi măsură regulile şi termenele, oamenii şi bugetul.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI