Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 8-14 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

19 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 19 Decembrie

Horoscop Urania 19 Decembrie

Horoscop Urania 19 Decembrie

Astrele îi „oferă” perspectiva tristă a unei vieţi bântuite de pericole veşnice de accidente dintre cele mai diverse şi permanente obstacole de trecut, de tot felul, nu însă pentru a-l dezarma pe acest nativ, predestinat a fi o fire neliniştită, nervoasă, irascibilă chiar, ci doar pentru a-i testa rezistenţa şi a-i stimula ambiţia, necesare obţinerii unor succese trainice, păcatul său capital fiind lipsa încrederii în sine.

Horoscop Urania 19 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sunteţi puternic şi vulnerabil în acelaşi timp, iar dragostea dumneavoastră de viaţă vă face foarte comunicativ. Deţineţi o bună doză de energie, fiind capabil să faceţi eforturi mari şi să suportaţi tensiuni puternice; aveţi totuşi regulat nevoie să vă distanţaţi de toate şi să vă odihniţi. Ştiţi să daţi sfaturi judicioase, la care cei din jur se conformează cu respect şi cu recunoştinţă. La lucru şi în societate vă place competiţia, dar nu simţiţi nevoia să câştigaţi cu orice preţ. Aveţi o atitudine flexibilă faţă de schimbări, datorită marii dumneavoastră adaptabilităţi. Vă plac aventurile şi întâmplările neprevăzute şi vă lăsaţi condus întotdeauna de elanurile inimii. Aveţi talent de deschizător de drumuri, dar vă lipsesc însuşirile necesare pentru terminarea lucrărilor. Faceţi parte dintre cei care ştiu să profite de viaţă şi de momentele bune pe care aceasta le poate oferi.

Dragoste :Negociator, nu foarte curajos, faceţi cercetări înainte de a vă angaja pe termen lung.
Bani/muncă: Din punctul dumneavoastră de vedere, doi judecă mai bine decât unul, atât pentru concepţie, cât şi pentru realizare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 07.05.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

7 mai - George Toparceanu, Robert Browning, Johannes Brahms, Gabby Hayes, Gary Cooper, Eva Peron, Darren McGavin, Teresa Brewer, Johnny Unitas, Tim Russert, Eagle Eye Cherry, Traci Lords.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI