Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

19 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 19 Iulie

Horoscop Urania 19 Iulie

Horoscop Urania 19 Iulie

Nativul este o fire mult prea bănuitoare, de-a dreptul prezumpţioasă, fiind preocupat până la obsesie de planuri himerice, cu infime şanse de a se materializa vreodată, având şi o tendinţă maladivă de a exagera orice i se întâmplă lui şi a minimaliza absolut orice li se întâmplă celorlalţi, indiferent dacă este vorba de reuşite sau de eşecuri, de unde apare implicit o însingurare, nu pe deplin meritată.

Horoscop Urania 19 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Ambiţios, vizaţi întotdeauna poziţia cea mai înaltă şi vă faceţi ucenicia căutând să obţineţi sfaturi, să aflaţi metode şi experienţe de la cei care au reuşit să o atingă. Faceţi eforturi pentru a perfecţiona, cizela şi finisa fiecare aspect al personalităţii şi pregătirii dumneavoastră, înainte de a vă arunca în cursă. Aveţi un talent natural de a conduce, de a îndruma grupuri mari de oameni şi a-i învăţa să devină cei mai huni, cei mai performanţi, cei mai minuţioşi. îndepărtaţi din calea dumneavoastră persoanele pesimiste şi negativiste şi nu vă lăsaţi influenţat de opiniile lor fataliste. Sunteţi convins că limitele sunt făcute pentru a fi depăşite, iar legile pentru a fi schimbate, în scopul dobândirii încrederii şi stimei de sine precum şi a unei calităţi superioare a vieţii, în general.

Dragoste :Nu credeţi într-un drum dinainte trasat, iar iubirea este pentru dumneavoastră o suavă enigmă.
Bani/muncă:Aveţi un fler sigur pentru afacerile bune; finanţele dumneavoastră prospere o dovedesc.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI