Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

19 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 19 Noiembrie

Horoscop Urania 19 Noiembrie

Horoscop Urania 19 Noiembrie

Caracter sumbru şi fire tăcută, total refractar oricărui dialog, de care doar mimează că este interesat, dar pe care în forul său interior nici măcar nu şi-l doreşte, nativul, în detrimentul propriei sale familii, îşi dedică toată viaţa exclusiv muncii, care îi va fi destul de grea, dar care, mai devreme sau mai târziu, în funcţie de alianţele şi concesiile făcute la momentul potrivit, îi va aduce o frumoasă reuşită.

Horoscop Urania 19 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Visaţi o viaţă fericită, bazată pe dragoste şi tandreţe. Totuşi, în ciuda faptului că aveţi o fire iubitoare şi binevoitoare, nu reuşiţi întotdeauna să găsiţi cuvintele pentru a vă exprima sentimentele. Doriţi să faceţi plăcere intimilor dumneavoastră şi să le oferiţi un sprijin necondiţionat, în orice circumstanţe. în ceea ce priveşte părerile celorlalţi despre dumneavoastră, nu reacţionaţi unitar: o parte a dumneavoastră nu le ia câtuşi e puţin în considerare, în timp ce cealaltă parte este sensibilă la ele. Această dualitate generează emoţii contradictorii care vă fac să suferiţi uneori. Aveţi oroare de reproşuri şi ranchiuna nu vă trece uşor. Fire nobilă, sunteţi deosebit de protector faţă de familie şi de prieteni. Muncitor perseverent, nu vă menajaţi eforturile la lucru, dar preferaţi să vă exprimaţi creativitatea în arte.

Dragoste :Pentru dumneavoastră este foarte important să existe întotdeauna deschidere în comunicare.
Bani/muncă:Aveţi nevoie de o ambianţă de lucru calmă şi paşnică pentru a avea rezultate maxime.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI