Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

19 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 19 Septembrie

Horoscop Urania 19 Septembrie

Horoscop Urania 19 Septembrie

Plin iniţial de cele mai bune intenţii, plecând de la curiozitatea firească, ajunge rapid la indiscreţie şi la folosirea informaţiilor, de care se foloseşte obsesiv şi abuziv, doar pentru a-şi dovedi serviabilitatea faţă de superiori sau de oricine îi poate da ajutor, este destul de ocolit de noroc, succesele fiindu-i mărunte, nativul putând fi salvat doar dacă cei cărora li se adresează îi apreciază „stilul”.

Horoscop Urania 19 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sunteţi născut sub semnul unei zile deosebit de favorabile tuturor situaţiilor din sfera relaţiilor umane: dragoste, idile, aventură, prietenie, schimburi. Fermecător şi cu un comportament deosebit de plăcut, reuşiţi să-i amuzaţi pe cei mai serioşi, să-i faceţi să vorbească pe cei mai timizi, să-i încurajaţi pe cei mai disperaţi. Nu vă pasă de cei care spun că sunteţi palavragiu şi linguşitor. Vă asumaţi pe deplin felul de a fi şi nu aveţi nici o intenţie să vă schimbaţi personalitatea, opiniile sau optica asupra vieţii pentru nimeni. întrucât sunteţi dăruit cu o minte ageră, cu idei originale şi cu un talent înnăscut pentru toate formele de comunicare vă sunt accesibile mai multe domenii; scena politică sau judiciară, medierea sau relaţiile publice sunt exemple tipice.

Dragoste :Îndatoritor şi devotat, puneţi întotdeauna cărţile pe masă şi doriţi o relaţie armonioasă.
Bani/muncă:Daţi dovadă de o eficienţă maximă într-un cadru bine organizat, pentru că, pentru dumneavoastră, timpul înseamnă bani.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI