Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

2 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 2 Februarie

Horoscop Urania 2 Februarie

Horoscop Urania 2 Februarie

Un nativ dominat de bunătate şi întotdeauna călăuzit de cele mai bune intenţii, predispus astral să cadă victimă ticăloşiei oamenilor, până şi în cele mai insignifiante cauze, doar pentru că aceştia nu-l înţeleg şi nici nu încearcă să o facă; pe care el nu îi înţelege şi nici nu este capabil să o facă; ei persecutându-l ori de câte ori au prilejul, el considerându-i în continuare a fi la fel de buni (ca şi el).

Horoscop Urania 2 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Competent, perseverent şi dotat cu multă inteligenţă, sunteţi expert în arta prudenţei, fară să fiţi timorat. Ştiţi să calculaţi riscurile, ceea ce vă permite să ieşiţi câştigător din toate situaţiile, chiar şi din cele mai dificile. Sunteţi un conducător, un îndrumător, şi reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor, precum şi contradicţiilor vieţii. Datorită stilului dumneavoastră foarte personal, sunteţi o persoană căutată, consultată şi ascultată. Schimbările nu vă sperie; nu ezitaţi să le provocaţi pentru a obţine o situaţie mai bună, mai mult confort sau un echilibru mai stabil. Chiar dacă aceasta nu reprezintă pentru dumneavoastră o nevoie fundamentală, nu vă displace să fiţi în centrul atenţiei, să uimiţi şi să străluciţi prin opiniile exprimate sau, pur şi simplu, să ieşiţi în evidenţă.

Dragoste :Deoarece sunteţi emotiv şi loial, relaţia dumneavoastră sentimentală trebuie să fie spontană şi fără constrângeri.
Bani/muncă: Datorită spiritului analitic şi prudenţei, faceţi investiţii judicioase.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI