Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

2 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 2 Iunie

Horoscop Urania 2 Iunie

Horoscop Urania 2 Iunie

Prietenii extrem de numeroase, dar care se dovedesc uşor a fi în fapt efemere, deşi par pline de entuziasm sincer, de ambele părţi, niciodată ceilalţi nefiind însă sinceri cu adevărat, căci nativul, tiran atunci când poate să fie, înclinat în ascuns către magie, mister, ocultism şi tot ce este iraţional, dar plin de vraja cunoaşterii, este mult prea autoritar şi intransigent pentru a le fi cu adevărat „simpatic”.

Horoscop Urania 2 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi o energie dezlănţuită. Sunteţi tot timpul în mişcare, lucraţi, pe scurt, nu vă opriţi niciodată; o adevărată albină! Chiar şi atunci când ceilalţi nu mai reuşesc să se ţină de dumneavoastră sau vă cer să încetiniţi ritmul, vă continuaţi mersul înainte cu acelaşi pas alert. Când sunteţi considerat un excesiv, cu proiecte de prea mari proporţii, dumneavoastră vorbiţi de pasiune, de entuziasm, de înflăcărare şi de nevoia de a vedea totul, de a învăţa totul, de a şti totul despre această lume atât de interesantă. V-aţi dori ca cei apropiaţi să vă înţeleagă motivaţiile, dar acordaţi puţină importanţă felului în care gândesc ceilalţi, cu condiţia să nu vă pună beţe în roate. Ştiţi că aveţi priceperea necesară pentru a vă realiza visele, a vă satisface dorinţele, a vă lărgi orizonturile şi a ajunge pe creste.

Dragoste :Mereu cu gândul în altă parte, vă este greu să daţi o direcţie clară iubirilor dumneavoastră.
Bani/muncă:Cereţi şi vi se va da: iată fraza ce caracterizează cel mai bine situaţia dumneavoastră profesională.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI