Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

2 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 2 Mai

Horoscop Urania 2 Mai

Horoscop Urania 2 Mai

Dotat în exces cu simţ practic acolo unde te aştepţi mai puţin, în artă şi în dragoste, nativul se dovedeşte până la urmă o adevărată „mănă spartă”, prea dornic şi prea predispus spre săvârşirea de lucrări grandioase, solide şi durabile, în plus păcătuind şi printr-o excesivă tendinţă de protecţie, indiferent că va fi în rol de protejat sau protector, al unei singure persoane sau al unei singulare idei.

Horoscop Urania 2 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Calm şi chibzuit, înclinat spre reflecţie şi adept al meditaţiei, iradiaţi o aură misterioasă. Foarte intuitiv, aveţi darul de a prevedea lucrurile; rareori vi se întâmplă să vă înşelaţi. Perseverent şi răbdător, aşteptaţi întotdeauna momentul potrivit pentru a acţiona. Discret şi rezervat, nu vorbiţi niciodată pentru a vă afla în treabă, dar sunteţi întotdeauna gata să-i ascultaţi pe ceilalţi şi să-i sfătuiţi. Vă plănuiţi şi vă cizelaţi proiectele în momentele de tăcere şi de meditaţie. Metodic, ţineţi socoteala energiei cheltuite; cu toate acestea, când acţionaţi, o faceţi cu multă fermitate, siguranţă şi încredere în sine. Minuţios, detestaţi dezordinea; punctual, aveţi oroare de întârzieri. Eşecurile nu vă biruie decât temporar.

Dragoste :Senzual, aveţi o intensă nevoie de atenţie, de tandreţe şi de mângâieri.
Bani/muncă:Vi se întâmplă rar să cheltuiţi în mod nechibzuit; cunoaşteţi valoarea banului.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI