Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

2 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 2 Octombrie

Horoscop Urania 2 Octombrie

Horoscop Urania 2 Octombrie

Nu atât din lipsa de încredere în sine, pe care de altfel o are cu prisosinţă, cât din teama de (ne)materializare a proiectelor sale, întotdeauna scânteietoare şi originale,din vina exclusivă a celorlalţi, îl fac pe nativ un predestinat al chinului sufletesc şi al descurajării profunde, al unei vieţi frământate şi grele, din care nu vor lipsi totuşi câteva reuşite, nu numai reconfortante, ci şi de durată.

Horoscop Urania 2 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cu energia de a vă împărtăşi celorlalţi bogatele cunoştinţe şi cu un suflet foarte generos, sunteţi persoana la care toţi cei din jur recurg pentru a afla soluţii problemelor cu care se confruntă. Adeseori trebuie să dovediţi un talent special pentru a alina suferinţele şi a-i încuraja pe oameni. Reuşita depinde de calitatea celor ce vă înconjoară pe plan amical, sentimental, familial sau profesional şi de măsura în care mediul în care evoluaţi este sănătos şi propice libertăţii dumneavoastră de gândire şi de acţiune. Cu dragostea dumneavoastră de viaţă, cu buna dispoziţie şi cu dezinvoltura cu care creaţi situaţii excepţionale, vă este uşor să stabiliţi legături pe care le dezvoltaţi rapid. Trebuie să fiţi totuşi atent să nu vă întovărăşiţi cu manipulatori, cu profitori sau cu persoane ce vă devorează energia.

Dragoste :Consacraţi mult timp, energie şi sentimente cuplului dumneavoastră.
Bani/muncă:Pentru că vă place luxul, vă ocupaţi atent de finanţele dumneavoastră şi nu forţaţi niciodată şansa prea mult.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI