Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

2 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 2 Septembrie

Horoscop Urania 2 Septembrie

Horoscop Urania 2 Septembrie

Egocentrist şi extrem de comod în egală măsură, reuşind să ocolească cu uşurinţă complicaţiile şi eforturile de orice fel, nu atât prin viclenie, care îi este complet străină, cât din veritabilă apatie, nativul va avea parte de foarte puţin noroc în căsătorie, dar şanse bune în afara ei şi de mediocritate în colectivităţile mari, dar şi de succese în activităţile în care egocentrismul este o calitate şi nu un defect.

Horoscop Urania 2 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă simţiţi pe deplin stăpân pe emoţiile şi pe viaţa dumneavoastră în general şi foarte rar se întâmplă să vă dezvăluiţi gândurile; numai cineva foarte abil ar putea spune ce e în sufletul şi în mintea dumneavoastră. Prietenii dumneavoastră trebuie să se mulţumească cu ceea ce binevoiţi să le spuneţi şi, mai ales, ei nu trebuie să pună întrebări despre viaţa dumneavoastră intimă, dacă vor să-i mai socotiţi prieteni. Sunteţi gata să faceţi toate compromisurile, să vă luptaţi pentru a vă apăra ideile, să faceţi sacrificii personale, în rezumat, să faceţi eforturi mari pentru a vă realiza obiectivele. Aceste reuşite vă motivează şi vă umplu de mândrie. V-ar plăcea să fiţi liber ca pasărea cerului, dar ştiţi că sunt mulţi cei care se bizuie pe dumneavoastră, în special familia; trăiţi totuşi intensa satisfacţie a propriei valori.

Dragoste :Cu toate că aveţi o fire tandră, preferaţi un partener independent şi autonom.
Bani/muncă:Căutaţi înainte de toate o activitate stabilă, care să vă asigure securitatea financiară.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI