Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

20 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 20 Aprilie

Horoscop Urania 20 Aprilie

Horoscop Urania 20 Aprilie

Viaţa acestui nativ, strălucitoare şi adesea invidiată pentru cei din afara cercului său, va fi, în realitate, aspră, plină de conflicte şi lupte, cu ceilalţi, dar şi cu el însuşi, însă astrele îi prevăd ca posibile două variante de final: unul liniştit, prelungit într-o bătrâneţe viguroasă, datorită abilităţii, talentului şi hotărârii de neclintit în tot ce va face, celălalt de uitare şi (uneori) contestare, care îi vor face„gura amară”

Horoscop Urania 20 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Optimist din fire, suflet de comediant, cam cabotin uneori, vă place să aveţi un public şi, în această privinţă, sunteţi permanent înconjurat de oameni, cunoscuţi şi necunoscuţi, pe care îi fermecaţi cu spontaneitatea şi cu caracterul dumneavoastră entuziast. Trăiţi momentul prezent cu o mare intensitate; dacă se întâmplă ca acţiunile şi reacţiile dumneavoastră să fie uneori exagerate, sunteţi iertat destul de uşor. Perioadele dumneavoastră de tristeţe şi de descurajare sunt pe măsura celor de exaltare şi pasiune, adică sunt trăite cu un dram de fanatism. Atunci când vă adresaţi oamenilor, daţi întotdeauna impresia că ei sunt cei mai importanţi din lume şi reuşiţi să puneţi în evidenţă ceea ce e mai bun în fiecare.

Dragoste :Sociabil şi curios, vă place să zburaţi din floare în floare şi vă este greu să vă fixaţi.
Bani/muncă:Preferinţa pentru lupta cu încercările şi pentru competiţie face din dumneavoastră un candidat ideal pentru orice întreprindere.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI