Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

20 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 20 August

Horoscop Urania 20 August

Horoscop Urania 20 August

Dornic în subconştientul său să aibă parte de o viaţă cât mai liniştită, departe de orice lupte şi competiţii, datorită lipsei sale de interes în a purta dialog cu persoane pe care le consideră şi neinteresante şi inferioare, nativul are tendinţa accentuată de a se purta în viaţă contra firii sale, ceea ce se dovedeşte a fi în final o mare calitate, doar astfel putând să îşi materializeze puţinele şanse de reuşită în viaţă.

Horoscop Urania 20 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Curajos, sensibil şi caritabil, vă place mult să vă vedeţi în rolul apărătorului celor aflaţi în nevoie sau în cel al cavalerului care o eliberează pe prinţesa oropsită. Fără să vă gândiţi la consecinţe, vă aruncaţi orbeşte în acţiune, nedând ascultare recomandărilor sau avertismentelor. Rezultatul bătăliei nu are importanţă, nu regretaţi niciodată faptul că v-aţi luptat pentru o cauză bună. Este înduioşător să vadă cineva cum aveţi grijă de fiinţele mai slabe şi de animalele rănite sau vagabonde, cum le iubiţi şi le apăraţi. Ştiţi să vă acordaţi un răgaz ca să priviţi în jur, să apreciaţi frumuseţile vieţii şi să vă amuzaţi, în această lume ce oferă atâtea posibilităţi. Perseverent şi pasionat, puteţi reuşi tot ce doriţi.

Dragoste :Sincer, cinstit şi spontan, vă place ca lucrurile să fie clare şi neechivoce.
Bani/muncă:Nu sunteţi deosebit de metodic şi de raţional, prin urmare aveţi totul de câştigat dacă delegaţi unui împuternicit sarcina de a vă veghea interesele.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI