Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

20 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 20 Decembrie

Horoscop Urania 20 Decembrie

Horoscop Urania 20 Decembrie

Increderii excesive în sine i se adaugă un optimism exagerat, în tot ce întreprinde, deloc sau prea arareori acesta fiind susţinut de realitate, totul fiind doar o consecinţă nefericită a unei judecăţi corecte, dar„încununate” cu o concluzie complet falsă, ce îl va face pe nativ să intre deseori în conflict cu cei din anturajul său şi să aibă parte doar de neînţelegeri în familie.

Horoscop Urania 20 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Introvertit şi impenetrabil, detestaţi să vorbiţi despre propria persoană şi ştiţi să evitaţi politicos, dar ferm, orice tentativă de ingerinţă în viaţa dumneavoastră privată. Rezervat, timid şi doritor să vă protejaţi, nu aveţi o atitudine deschisă decât foarte rar şi numai în prezenţa oamenilor pe care îi cunoaşteţi bine, de care vă simţiţi apropiat şi în care aveţi încredere. Totuşi, de îndată ce zidul dumneavoastră de rezistenţă începe să cedeze, nu că aţi deveni mai volubil în exprimarea emoţiilor, dar vă arătaţi cel puţin mai deschis, mai primitor, mai călduros şi mai ospitalier faţă de oamenii care par să dorească să vă cunoască. Pentru a vă simţi împlinit, aveţi nevoie de puterea de a vă distanţa de toate şi de a găsi timp pentru meditaţie, pentru reflecţie şi pentru cultivarea vieţii dumneavoastră interioare.

Dragoste :Sunteţi fericit într-o relaţie matură, loială, profundă şi amuzantă.
Bani/muncă: Bani/muncă Calităţile dumneavoastră de muncitor serios sunt apreciate; vă lipseşte însă total talentul pentru afaceri.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI