Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

20 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 20 Ianuarie

Horoscop Urania 20 Ianuarie

Horoscop Urania 20 Ianuarie

Nativ deosebit de talentat, din nefericire pentru el uşor nerealist, eteric, pe care astrele îl consideră a fi, dacă nu neapărat bolnăvicios, oricum măcar firav, prea puţin capabil să îşi folosească la nivel maxim şansele vieţii şi din cauza stării sale fizice, chiar dacă cu fizicul nu stă rău, mai ales din cauza alegerii eronate a ţintelor sale finale, dar, dacă va avea parte de un îndrumător sau de un partener de viaţă potrivit, va reuşi.

Horoscop Urania 20 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

O mare parte a vieţii dumneavoastră este influenţată de experienţele speciale pe care le-aţi trăit în primii ani ai copilăriei. Aveţi nevoie de o gândire pozitivă şi de hotărâre ca să vă puteţi detaşa de ele şi să vă continuaţi mai liber drumul. Faceţi întotdeauna ceea ce vă dictează inima. Norocul vă dă târcoale; dacă nu s-a manifestat încă, nu poate întârzia. Aveţi multe talente, dar e nevoie de un timp pentru a le face cunoscute; atunci când ceilalţi le vor afla, veţi dobândi o poziţie privilegiată în cercul dumneavoastră. Verificaţi întotdeauna dacă terenul pe care păşiţi este suficient de solid şi vă va permite să duceţi la capăt misiunile în care vă angajaţi. Abordarea pozitivă a situaţiilor este pentru dumneavoastră cea mai frumoasă garanţie de reuşită.

Dragoste :Loial şi generos din fire, puteţi fi destabilizat şi rănit cu oarecare uşurinţă.
Bani/muncă:Pentru dumneavoastră timpul înseamnă bani: aveţi toate atuurile pentru a nu fi în pierdere.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI